• http://c5109.quanqiusou.cn/products/deep-drawn-parts/
  • Certificates

    Certificates

  • pameran News

    pameran News

  • Kaca Delivery News

    Kaca Delivery News

  • Service News

    Service News

Products Bintang

Jinan Sunrise CNC MESIN CO., LTD. wis perusahaan spesialis darmabakti kanggo ngembangaké, sinau, ngrancang, Manufaktur, lan sade mesin CNC, contone, mesin ngebur, punching mesin, band mesin sawing, mesin shearing, mlengkung, beveling, chamfering, panggilingan, mesin welding lan liyane optik-panitahan Alat integrasi -mechanical, kang utamané dipigunakaké kanggo baja amba Processing, piring logam, H-Beam, saluran baja, kothak baja, baja babak, piring cagak lan etc ing menara daya, menara transmisi, menara telekomunikasi, struktur baja, tengah air-kondisioner , industri automobile, perabot rumah tangga, Petrochemical construction.

Baru

WhatsApp Online Chat !