layanan

1. Carane Long Ora Njupuk Instal The Cnc Angle Line?

Sunrise CNC amba Punching, menehi lan mbathili MESIN bisa diinstal lan operasional ing fasilitas kurang saka 5 dina sawise nampa mesin. Mesin iki prasaja kanggo nginstal lan paling saka karya wis rampung dening customer sadurunge Teknisi layanan tekan ing fasilitas customer.

a. Sadurunge nginstall mesin sampeyan kudu sumber ing ngisor iki.

b. Flat lan tingkat pad 100mm beton utawa 4 "nglukis (utawa liyane).

c. online shop garing ing 0,8 MPa (utawa 90-125 psi).

d. daya listrik kanggo mbukak mesin. Machine mbutuhake 3-phase 380V sumber daya. Yen sampeyan ora duwe daya 380V, kita bisa sumber sampeyan karo trafo Ngonversi sembarang voltase sumber 3-phase kalebu 208/22, 380, 400 lan 560V menyang 480V native dibutuhake dening baris amba.

e. lenga Hydraulic kanggo sistem hydraulic.

mesin arrives dening operator barang standar. Sampeyan, klien, sing tanggung jawab kanggo ngosongaké mesin The truk transportasi lan nyetel mesin ing fasilitas kang.

2. Apa Training Punika Langkawi Kanggo Sunrise Machine?

Sawise sampeyan kabar Sunrise sing karya dhasar wis rampung, lan sampeyan wis faxed utawa sering dipun kirim ing Teruse Instalasi kanggo Sunrise, banjur Teknisi layanan Sunrise bakal lelungan kanggo fasilitas lan apa persiyapan final lan kalibrasi mesin, lan banjur nglampahi wektu karo operator njupuk wong liwat program latihan prasaja durung pepek kita.

sanjiaooperator bakal nampa training in:

a. persiyapan Machine lan imbuhan.

b. pangopènan Machine lan lubrication.

c. Fault nemokake lan ngatasi masalah.

d. Programming saka bagean.

e. Ngimpor saka bagean.

f. Carane ngganti punches lan mati kita.

g. Carane ngasah bit pengeboran Panjenengan.

3. Apa Training Software Aku Nampa?

sanjiaoSunrise CNC mesin nggunakake standar industri modul PLC, supaya gampang banget kanggo input sawetara nilai menyang piranti lunak mesin lan ngirim kabeh paramèter kanggo PLC. Yen sampeyan nggunakake sawetara lunak lofting kayata TEKLA, X-STEEL, LIPINGYI, utawa gambar AUTOCAD, supaya dawa minangka bisa kabuka ing format txt, mesin kita bisa ngowahi data menyang data mesin cocok otomatis. Machine Drilling CNC Plate kita, CNC H Beam Drilling Machine bisa maca file AUTOCAD otomatis.

sanjiaoTeknisi instalasi kita bakal nuduhake sampeyan carane gampang iku kanggo program bagean menyang mesin Sunrise, loro ing mesin lan offline ing kantor.

sanjiaoSampeyan uga bakal ditampilake carane ngimpor CAD file rinci (sing ndhukung format DSTV) langsung menyang mesin kita rampung mbusak kabeh kemungkinan saka kesalahan operator.

sanjiaoKita uga bisa kanggo kurban kursus latihan operator lan operator anyar (lan kursus refresher kanggo operator ana ing fasilitas Sunrise in Jinan, China - monggo nelpon gamblang lan reregan.

Technical Support Kanggo Sunrise Cnc Mesin
Repairs Lan Maintenance
12 sanjiao Sunrise CNC mesin Plate Drilling yaiku mesin banget prasaja lan dhasar sing sakbenere alangan free. sanjiao It uses best quality pump, linear guide and YASKAWA servo, MITSUBISHI PLC and all main parts are world famous brands.sanjiao SUNRISE CNC handles all repairs and maintenance that cannot be undertaken by the customer.

sanjiao Sunrise CNC ngumbar duwe layanan Teknisi ing situs sawise nampa request a. Kita uga kudu akeh distributor, agen lan tim layanan ing pinten-pinten negara lan wilayah.

sanjiaoSunrise negepang layanan pituduh paling ing wektu babar pisan kanggo free. Beyond babar pisan, kita mung ngisi daya kanggo biaya layanan.

spare parts
sanjiao Sunrise supaya kabeh spare parts utama siap kasedhiya ing panyimpenan kanggo pangiriman langsung. Yen model bagean nganyari, kita bakal nyoba kanggo pelanggan ngganti model anyar. sanjiao Also we supply some critical and wearing parts drawings to our customers, who can outsource it in your local area.sanjiao We will supply free service for customers who buy spare parts from our side directly. All urgently required spare parts will be delivered by air to our customers. 1314
SUPPORT TECHNICAL
sanjiao Sunrise CNC punika Produsèn China Top Profesional CNC mesin amba, CNC amba mesin punching, CNC mesin ngebur amba, Processing menara machine.CNC Beam Lines, CNC Angle Lines lan CNC Machine Plate Drilling, CNC Flange Drilling & Milling Machine, CNC Tube Sheet Drilling machine, Angle notching machine, CNC Plate Punching machine. Sunrise Penyetor uga liwat 300 mesin CNC ing 3 taun piyambak. sanjiao SUNRISE CNC always take prompt response for all customers’feedback. If problems cannot be solved by calling and mail, we send engineers to customers’factory for site service without fail.sanjiao Our Technical Support, Parts Supply and After Sales Service, are unparalleled in the industry.
4. Bisa Machine Panjenengan Utawa Steel Ati Selaras?

Ya, kita Produsèn profesional sing duwe spesialisasi ing CNC Punching, Drilling, Cutting, lan Sawing mesin kanggo ngarepke, Piring, Beams, Flats, sheets Tube, Flange kanggo akèh taun. We duwe tim desain kuwat, dadi produk conventional bisa selaras.

5. Apa Prakawis Transportasi?

Biasane, kita njupuk Terusan, amarga iku luwih trep lan murah kanggo mesin amba. Kadhangkala kita ngirim mesin dening railway. Nanging kanggo spare parts urgent dibutuhake kita ngirim iku dening Express online.

6. Apa Quality Machine Panjenengan Lan pengawasan?

Sunrise Corp. wis liwati ISO9001: certificate sistem manajemen 2008 kualitas kanggo akèh taun. Lan Sunrise nampa pengawasan SGS atas jenenge kita pelanggan sadurunge kapal uga.

7. Apa Term Pembayaran Panjenengan?

Umumé, 30% T / T advance pembayaran, 70% T / T marang salinan B / L (sawise kapal). Sunrise uga nampa 100% L / C ing ngarsane.


WhatsApp Online Chat !