Machine TDJ Series CNC Angle rotasi Band Sawing

Machine TDJ Series CNC Angle rotasi Band Sawing

Short Description:

The machine is mainly used to cut H-beams, channels, pipes and other profiles etc. Main Description of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Machine 1. Work-piece: H U Beams. 2. Functions: Sawing. 3. Feeding mode: Automatic NC Feeding carriage — High feeding speed, High precision. 4. Rotation sawing: Automatic 0~45° rotating. 5. Laser alignment function, The precision of sawing will be more higher. Specifications of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Machine Model TDJ10...


  • Max.dimensions kanggo H-Beam: 1000 * 500mm
  • Mindimensions kanggo H-Beam: 200 * 75mm
  • Saw ukuran agul-agul: 1.6 * 54 * 8500mm
  • Saw kacepetan agul-agul linear: 20-100m / min
  • Dhuwur meja: 800mm
  • Kacepetan dipakani: kontrol Programmable
  • Amba rotasi: 0-45
  • Sakabèhé ukuran: 4150 * 2300 * 3300mm
  • Bobot: 9000kg
  • Detail produk

    Tags Product

    mesin iki utamané mung digunakaké kanggo Cut H-rohé, saluran, pipo lan profil liyane etc.

    Description utama TDJ Series CNC Angle rotasi Band Sawing Machine

    1. Karya-Piece: HU Beams.

    2. Fungsi: Sawing.

    3. mode dipakani: otomatis NC dipakani kreta - kacepetan dipakani High, tliti High.

    4. rotasi sawing: otomatis 0 ~ 45 ° puteran.

    5. Laser fungsi alignment, Precision saka sawing bakal luwih luwih.

    Industry Product
    Industry Product
    Industry Product

    Specifications saka TDJ Series CNC Angle rotasi Band Saw ing Machine

    model TDJ1000 TDJ1250
    Ukuran kanggo H-Beam (mm)
    (tanpa amba rotasi)
    (dhuwur web X Flange jembaré)
    (Max.) 1000X500 (Max.) 1250X600
    (Min.) 200 X 75
    ukuran Saw agul-agul (mm) T: 1.6 W? 54 L: 8500 T: 1.6 W? 67 L: 9300
    Saw kacepetan linear agul-agul (m / min) 20 ~ 100
    dhuwur meja (mm) 800
    kacepetan dipakani (Kontrol Programmable)
    amba rotasi 0 ° ~ 45 °
    Inang daya motor (kW) 11 15
    daya motor Hydraulic (kW) 5.5
    clamping utama daya motor hydraulic (ml / r) 100
    Ngarep clamping daya motor hydraulic (ml / r) 100
    Sakabèhé ukuran saka mesin (mm) (Approx.) 4150X2300X3300 (Approx.) 4500X2300X3450
    Total bobot mesin (kg) (Approx.) 9000 (Approx.) 11000

    Fitur Product TDJ Series CNC Angle rotasi Band Saw ing Machine

    1. mesin iki utamané dumadi saka sawing pigura, worktable, piranti dipakani vertikal, piranti mencet vertikal, rotasi worktable, kreta kanggo dipakani workpiece, sistem hydraulic, sistem cooling lan sistem listrik etc.

    2. Kacepetan dipakani bisa diatur kanthi otomatis miturut bagean beda lan uga kelingan reciprocating saw.

    3. efficiency High lan tliti dhuwur amba rotasi posisi.

    4. mesin dilengkapi karo ngawat-ngawati kreta kang bisa kanthi otomatis ngenali dawa infeed saka H-Beam, kang bisa njaluk kanthi otomatis kontrol kabeh proses.

    5. Gunakake Layar tutul kanggo input ukuran workpiece, data processing bisa ditampilake lan teliti nyata-wektu.

    6. kapasitas sawing Kuat khusus sing dirancang kanggo Processing macem-macem jinis bar profiled ing industri struktur baja.

    Main Parts of TDJ Series CNC Angle Rotation Band Sawing Machine
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama

    Workpieces saka TDJ Series CNC Angle rotasi Band Sawing Machine
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !