Machine TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling

Machine TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling

Short Description:

This?machine is the automatic special equipment used for drilling, tapping, milling steel plate, flanges, tube sheets, mainly in the field of steel structure, boiler, heat-exchanger and so on.?This machine also can drill through hole, blind hole, ladder hole. Product Composition of TPHD1616 /TPHD2016 High Speed CNC Drilling Machine 1. Worktable with 12 Sets Hydraulic Clamps 2. Thickened and Enhanced Movable Gantry 3. High Speed Drill Head 4. Electric Cabinet with CNC System 5. Hydrauli...


  • Max. ukuran Piece karya: 1600 * 1600/2000 * 1600mm
  • Kekandelan saka Piece karya: 6-120mm
  • Pengeboran sirah jumlahe: Sliding Tabel
  • Pengeboran sirah jumlahe: 1
  • Max. diameteripun pengeboran: 40mm
  • Detail produk

    Tags Product

    mesin iki? piranti khusus otomatis digunakake kanggo ngebur, nutul, panggilingan plate baja, flanges, sheets tube, utamané ing lapangan struktur baja, ketel, panas-exchanger lan mesin on.?This uga bisa pengeboran liwat bolongan, wuta bolongan, bolongan andha.

    Komposisi Product TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling Machine

    1. Worktable karo 12 Sets Clamps Hydraulic 2. thickened lan Meningkat Gantry Dipindhahaké
    3. High Speed ​​Drill Kepala 4. Kabinet Electric karo System CNC
    5. Station Hydraulic 6. otomatis Chip Conveyor karo Chip Carriage
    7. otomatis Recycling Cooling Water System

    Description utama TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling Machine

    1. Fungsi: Drilling, Tapping, Milling, Chamfering lan supaya.

    2. Karya-Piece: Steel Piring, Flanges, Tube Sheets, Pressure Kapal lan ing.

    3. tliti High: ± 0.08mm.

    4. Dhuwur kacepetan rotasi: 30 ~ 3000 r / min.

    5. rolas ngambang Clamps hydraulic, sekawan set karya-bêsik bisa clamped bebarengan.

    Industry Product
    Industry Product
    Industry Product

    Paramèter Technical TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling Machine

    model TPHD1616 TPHD2016
    Max ukuran Piece karya (L × W) piring 1600X1600mm utawa Φ1600mm cagak piring 2000X1200mm utawa Φ1200mm cagak
    Kekandelan saka Piece karya 6-120mm 6-120mm
    Pengeboran jinis unit Sliding meja, kontrol servo Sliding meja, kontrol servo
    Pengeboran jumlahe sirah siji siji
    diameteripun pengeboran Max Φ40mm Φ40mm
    bolongan Taper saka kumparan BT40 BT40
    kacepetan kumparan 30 ~ 3000r / min? (Kontrol frekuensi) 30 ~ 3000r / min? (Kontrol frekuensi)
    Kumparan Stoke vertikal (Z sumbu) 300mm 300mm
    daya motor Servo saka sumbu X 2.0? KW 2.0? KW
    daya motor Servo saka sumbu Y 1. 5 kW 1. 5 kW
    daya Servo motor saka sumbu Z 2.0 kW 2.0 kW
    daya Motor chip resik 0.75 kW 075 kW
    jinis clamping 12 kerang Hydraulic lan T-slot 12 kerang Hydraulic lan T-slot
    jinis kontrol Electric SIMENS 808D SIMENS 808D
    jumlahe sumbu CNC 3 3
    posisi tliti ± 0.08mm ± 0.08mm
    Kanthi fungsi CAD / CAM generasi otomatis
    Kanthi fungsi saka memori titik break (Wiwiti maneh produksi gampang sawise daya mati)
    sakabèhé ukuran About 4500x3900x3200 About 4900x3900x3200mm
    bobot About 12000 About 14000

    Fitur Product TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling Machine

    1. CNC geser cara ngebur kumparan (Z sumbu) karo Piece karya stroke wis disetel, temen maujud oper otomatis. Iku bisa pengeboran ora mung liwat-bolongan, nanging uga wuta-bolongan karo karakteristik saka efficiency dhuwur, prasaja-struktur, kurang pangopènan biaya-, operasi gampang etc.

    2. Ana 12 Clamps hydraulic & slot T kanggo mbenakake workpieces, gampang operate, uga nyimpen wektu, nambah efficiency produksi.

    3. Iki mesin duwe telung sumbu CNC: Gantry obah arah (x-sumbu); sirah ngebur obah arah (y-sumbu); arah dipakani kumparan (z sumbu). Machine nglengkapi saben sumbu karo linear guide lan bal meneng kang drived dening motor servo tliti dhuwur.

    4. Machine duwe kethokan resik kang ngumpulake scraps wesi lan nglereni Cairan.

    5. Mesin dilengkapi sistem lubrication otomatis kanggo Panuntun linear lan ngawut-awut werni.

    6. Machine adopts SIEMENS sistem 808D, uga nglengkapi karo komputer kanggo drawing lan program workpiece Processing, gampang operate.

    7. konfigurasi saka mesin, kaya ngawut-awut werni, Panuntun linear, bagean electrical utama, motor servo, mesin, lan sapiturute, kabeh merek misuwur.

    Parts utama TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling Machine
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama

    Workpieces saka TPHD1616 / TPHD2016 High Speed ​​CNC Drilling Machine
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !