TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine

TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine

Short Description:

Special CNC machine for punching and marking of steel plates in the field of steel tower industry. It is also used to punch and mark of steel plates of other industries. Product Composition of TPP103/TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine 1. Machine Host Including Punching, Marking Unit 2. Work-Table with Hydraulic Clamps 3. Hydraulic Unit 4. Electrical Cabinet Main Description of TPP103/TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine 1. Main functions: Pu...


  • Model: TPP103
  • Max.size saka workpiece: 1500 * 800mm
  • Max.punching diameteripun: 26
  • Plate kekandelan punching: 5-25mm
  • Punching pasukan: 1000kn
  • Menehi pasukan: 800kn
  • Dimensi sakabèhé: 3200 * 3000 * 1900mm
  • Bobot: 5420kg
  • Detail produk

    Tags Product

    mesin CNC khusus kanggo punching lan menehi piring baja ing lapangan industri menara baja. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo doyo lan tandha saka piring baja industri liyane.

    Komposisi Product TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine

    1. Machine Host Kalebu Punching, Marking Unit 2. Karya-Table karo Hydraulic Clamps
    3. Unit Hydraulic 4. Kabinet Listrik

    Description utama TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine

    1. fungsi utama: Punching, Marking.

    2. Asring dipunginakaken kangé punching, menehi plate sambungan menara, bridge, industri struktur baja.

    Paramèter Technical TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine

    model TPP103 TPP104
    Ukuran maksimum saka Piece karya × W (mm) 1500 × 800 1500 × 1000
    Max. punching? diameteripun (mm) Φ26
    kekandelan piring punching (mm) 5 ~ 25? (Q235)
    pasukan Punching? (kN) 1000
    Menehi pasukan? (KN) 800
    Min. jarak antarane bolongan lan pinggiran piring? (mm) 25
    ukuran karakter (mm) 14 × 10 × 19
    Cacahing karakter 12
    Die-stasiun 3
    Precision Sesuai karo GB2694
    mode programming Auto CAD teken utawa lofting lunak
    dimensi sakabèhé × W × H? (mm) 3200 × 3000 × 1900 3400 × 3000 × 1900
    Machine bobot (kg) About 5420 About 5800

    Fitur Product TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine

    1. Mesin-pigura digawe dening C-jinis welding plate, karo rigidity apik lan papan jawab amba. mesin mranata telung die-stasiun (antarane wong-wong mau, siji iku menehi die-stasiun), otomatis ngoper die-stasiun. sistem clamping bisa ngganti workpiece beda, karo nul baffle minangka tandha datum, lan workpiece didhukung dening Rolling-werni meja apa. Axis X & Y tumindak kudu kontrol dening motor servo lan bal-meneng driving, lan kaping pindho sumbu sistem CNC kontrol ing posisi punching, supaya minangka kanggo nggawe proses mesin kabèh kanthi otomatis; operator bisa input ukuran saka workpiece kanggo komputer kanggo program nelpon bola ing mangsa.

    2. Nganggo teknologi CNC, servo motor infeeding, karo efficiency dhuwur, stabil workpiece tliti.

    3. komponen fungsi penting nganggo Déwan modul, gampang kanggo ndandani iku.

    4. Nindakake punching lan menehi ing siji piring.

    5. program Gampang, Mei input diameteripun bolongan, posisi lan jumlahe workpiece kanggo komputer, lan uga bisa nggunakake program déning lofting lunak. Iku bisa siap file lunak TEKLA lofting, kayata format NC1.

    6. Kanthi fungsi gagal poto-diagnosis.

    7. X, sumbu Y disurung motor servo + werni meneng + guide linear, tliti luwih.

    8. Worktable adopts plate stainless steel, liyane ayu lan praktis.

    Parts utama TPP103 / TPP104 CNC Hydraulic Plate Punching & Marking Machine
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama










  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !