TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates

TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates

Short Description:

Special CNC machine for punching and marking of steel plates in the field of steel tower industry. It is also used to punch and mark of steel plates of other industries. Product Composition of TPPRD103/TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine For Plates 1. Machine Host Including Punching, Marking Unit 2. Work-Table with Hydraulic Clamps 3. Hydraulic Unit 4. Electrical Cabinet Main Description of TPPRD103/TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Mach...


  • Model: TPPRD103
  • Max.size saka Piece karya: 1500 * 800mm
  • Max.punching diameteripun: 26mm
  • Max.drilling diameteripun: 50mm
  • Max.drilling kekandelan: 40mm
  • Punching pasukan: 1200kn
  • Menehi pasukan: 1000kn
  • Drilling kacepetan kumparan dipakani: 25 ~ 280mm / min
  • Kacepetan rotasi ngebur: 120 ~ 560r / min
  • Sakabèhé ukuran: 3300 * 3200 * 2600mm
  • Bobot: 7000kg
  • Detail produk

    Tags Product

    mesin CNC khusus kanggo punching lan menehi piring baja ing lapangan industri menara baja. Sampeyan uga dipigunakaké kanggo doyo lan tandha saka piring baja industri liyane.

    Komposisi Product TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates

    1. Machine Host Kalebu Punching, Marking Unit 2. Karya-Table karo Hydraulic Clamps
    3. Unit Hydraulic 4. Kabinet Listrik

    Description utama TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates

    1. fungsi utama: Punching, Marking.

    2. Asring dipunginakaken kangé punching, menehi plate sambungan menara, bridge, industri struktur baja.

    Industry Product
    Industry Product
    Industry Product

    Specifications saka TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates

    model TPPRD103 TPPRD104
    Ukuran maksimum saka Piece karya × W (mm) 1500 × 800 1500 × 1000
    Max. diameteripun punching? (mm) Φ26
    kekandelan piring punching (mm) 5 ~ 25 (Q345, 16Mn)
    Max. diameteripun ngebur (mm) Φ50
    Max.?drilling kekandelan (mm) 40
    pasukan Punching? (kN) 1000
    Menehi pasukan? (KN) 800
    Min. jarak antarane bolongan lan pinggiran piring? (mm) punching 25
    ? Drilling Gumantung ing diameteripun bolongan
    ukuran karakter? (mm) 14 × 10 × 19
    Cacahing karakter 12
    Die-stasiun 4
    Dipakani kacepetan ngebur (mm / min) 25 ~ 280
    Stroke of kumparan ngebur (mm) 180
    kacepetan rotasi kumparan ngebur (r / min) 120 ~ 560
    Precision Sesuai karo GB2694
    mode programming Auto CAD teken utawa lofting lunak
    dimensi sakabèhé? × W × H? (mm) 3300 × 3200 × 2600 3700 × 3200 × 2600
    bobot mesin? (kg) About 7000 About 7400

    Fitur Product TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates

    1. Mesin-pigura digawe dening C-jinis welding plate, karo rigidity apik lan papan jawab amba. mesin mranata telung die-stasiun (antarane wong-wong mau, siji iku menehi die-stasiun), otomatis ngoper die-stasiun. sistem clamping bisa ngganti workpiece beda, karo nul baffle minangka tandha datum, lan workpiece didhukung dening Rolling-werni meja apa. Axis X & Y tumindak kudu kontrol dening motor servo lan bal-meneng driving, lan kaping pindho sumbu sistem CNC kontrol ing posisi punching, supaya minangka kanggo nggawe proses mesin kabèh kanthi otomatis; operator bisa input ukuran saka workpiece kanggo komputer kanggo program nelpon bola ing mangsa.

    2. Nganggo teknologi CNC, servo motor infeeding, karo efficiency dhuwur, stabil workpiece tliti.

    3. komponen fungsi penting nganggo Déwan modul, gampang kanggo ndandani iku.

    4. Nindakake punching lan menehi ing siji piring.

    5. program Gampang, Mei input diameteripun bolongan, posisi lan jumlahe workpiece kanggo komputer, lan uga bisa nggunakake program déning lofting lunak. Iku bisa siap file lunak TEKLA lofting, kayata format NC1.

    6. Kanthi fungsi gagal poto-diagnosis.

    7. X, sumbu Y disurung motor servo + werni meneng + guide linear, tliti luwih.

    8. Worktable adopts plate stainless steel, liyane ayu lan praktis.

    Parts utama TPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama
    Parts utama

    Workpieces ofTPPRD103 / TPPRD104 CNC Hydraulic Punching, Drlling & Marking Machine Kanggo Plates
    Workpieces
    Workpieces
    Workpieces








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !